SOLUȚII DE SPĂLARE PRIN PULVERIZARE A PIESELOR

Te ajutam cu cele mai eficiente masini de spalat prin pulverizare pentru curatarea pieselor de impuritati cu chimicale pe baza de apa sau solventi.

Spalare prin pulverizare

În această categorie găsiți mașini de spălat prin pulverizare cu alimentare din partea de sus sau din față, care astăzi sunt utilizate pe scară largă în industrie pentru o multitudine de sarcini diferite. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de spălat cu pulverizare, acestea pot fi găsite în categoria de produse mașini de spălat cu conveier, unde puteți vedea seria de mașini cu bandă de transport și mașini cu tambur pentru transportul pieselor.

Mașinile de spălat prin pulverizare cu încărcare superioară și încărcare frontală sunt concepute cu 1 cameră unde plasați piesele pe o platformă din oțel inoxidabil sau într-un coș, apoi închideți capacul și începe procesul de spălare. Curățarea pieselor are loc în sistemele noastre de spălare prin pulverizare în două moduri diferite:

Seria toploader vine cu un sistem de duze fixă, în care coșul se rotește cu ajutorul unui motor de angrenare în timpul procesului de spălare și, în combinație cu sistemul nostru unic de jet plat și sistemul de duză punct, curăță piesele.

Seria frontloader vine cu o duză rotativă montată la partea superioară și inferioară a camerei, care curăță piesele care sunt poziționate în mijlocul camerei pe o platformă.

Indiferent de sistemele de curățare de mai sus pe care le căutați, vă garantăm că sistemul nostru de curățare va obține întotdeauna cel mai bun rezultat posibil cu acest tip de mașină. În plus, oferim atât sisteme de încărcare superioară, cât și sisteme de încărcare frontală cu etape de spălare, clătire și uscare, în funcție de aplicație.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei mașini toploader sau a unei mașini frontloader, alegerea lor este determinată de nevoile dvs. și depinde de dimensiunea pieselor și de modul în care doriți să utilizați echipamentul în producția dvs. Acest tip de sistem de curățare este folosit în cea mai mare parte pentru a îndepărta uleiurile, grăsimile și lubrifianții din piesele provenite de la producție sau procesele de întreținere. Este foarte potrivit pentru componente mari și este un sistem de curățare foarte universal potrivit pentru majoritatea aplicațiilor.

Aplicatii

Ulei si lubrifianti

Am livrat o gama larga de diferite sisteme de curatare industriale pentru a elimina uleiurile si lubrifiantii de pe piesele prelucrate cu masini CNC si diverse componente de intretinere. Putem curata aproape orice suprafata din metal, plastic, sticla etc.

Tipul de echipament industrial de curatare, depinde de nevoile specifice ale clientului.

Rugina si coroziune

Eliminam efectiv coroziunea folosind chimicalele noastre neutre de curatare pe baza de apa combinat cu masinile de spalat cu ultrasunete, care se pot fabrica in mai multe module (spalare, clatire, uscare piese, etc).

Aceasta solutie elimina atat rugina veche, cat si pe cea noua de pe componentele de intretinere, etc. Soluția este foarte ecologica si eficienta.

Vopsea si lac

Avem o mare expertiza in eliminarea vopselei sau a lacurilor de la o mare varietate de piese. De obicei eliminam vopseaua de pe carlige, armaturi, pompe, pistoale de vopsire si duze.

Solutiile noastre pot elimina atat vopsea lichida, cat si pe cea intarita si se folosesc in principal cu masini de spalat cu ultrasunete.

Rasini epoxidice

Avem o mare expertiza in indepartarea rasinilor epoxidice din componente, care, in unele cazuri, poate fi o munca grea, in functie de tipul de epoxidic.

Cheia pentru indepartarea epoxidica in mod eficient, este folosind chimicalele de curatire corespunzatoare cat si folosirea unei masini de spalat cu ultrasunete special conceputa pentru tipul de piese de curatat.

Print 3D: SLA, FDM, Polyjet

Avem o vasta cunoastere in curatarea cu ultrasunete a componentelor dupa printarea 3D si oferim atat solutii standard cat si personalizate pentru aplicatie.

Avem o gama completa de masini de curatat si de produse chimice de curatare pe baza de apa pentru indepartarea materialelor epoxidice si a materialelor de suport.

Piese din cauciuc

Producem masini de spalat piese din cauciuc pentru aplicatiile din medicina, industria alimentara si industria metalurgica.

Fiecare masina este personalizata pentru clienti ca sa indeplineasca cerintele specifice oricarei aplicatii. Masinile pot fi fabricate in mai multe module, fiecare modul reprezentand o etapa de spalare, clatire, uscare, etc.

Debavurare termica

Avem o vasta experienta in curatarea componentelor mari si mici dupa debavurarea termica. In timpul procesului de debavurare, se formeaza un strat de oxid pe componente care trebuie indepartate in procesul de productie.

Acest strat este indepartat cel mai eficient folosind un sistem de curatare cu ultrasunete si substante chimice specializate.

Taiere cu fir

Curatarea eficienta a pieselor dupa taierea cu fir, indepartand stratul de suprafata dupa proces si ajungand la suprafata metalica originala de de la inceputul procesului.

Procesul de curatare este efectuat eficient cu ajutorul curatarii cu ultrasunete si a unui produs special de curatare pentru acest scop.

MASINI DE SPALAT PRIN PULVERIZARE
EFICIENTE SI CALITATIVE SERIA TOPLOADER

Acesta este sistemul nostru de spalare prin pulverizare, care este foarte eficient si include o multime de optiuni standard. Este foarte usor de utilizat si poate fi operat cu macaraua.

Module disponibile:
– Spalare prin pulverizare
– Clatire prin pulverizare
– Uscare cu aer cald