Apă pură fără sare, minerale și calcar

Este esențial pentru aplicațiile de curățare cu precizie sa fie folosită apă de cea mai bună calitate și din acest motiv oferim câteva sisteme standardizate de tratare a apei. Sistemele de osmoză inversă cu pre-tratare (înmuiere) folosite pentru a produce apă pură fără sare, minerale și calcar.

Sisteme osmoză inversă

Sistemele sunt disponibile, inclusiv rezervoare de apă dimensionate pentru nevoile clienților, iar echipa noastră asigură livrarea, instalarea și instruirea pentru sistemele de osmoză inversă, care sunt furnizate în principal ca parte a sistemelor noastre de curățare și filtrare.

Industriile unde se folosesc

  • Industria metalurgica
    Îndepărtează eficient șpanul metalic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Este posibil să se filtreze atât uleiurile, cât și lubrifianții pe bază de apă.
  • Industria maselor plastice
    Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.
Caracteristici
Rezervor tampon
Sistemele includ rezervoare tampon cu senzor de nivel care asigură schimbări rapide ale apei.
Pompa de alimentare
Inclusiv pompele de alimentare din oțel inoxidabil Grundfos cu control al presiunii pentru pornirea / oprirea automată a alimentării cu apă.

Pre-tratament
Înmuierea apei cu săruri înainte de a intra în membrană îmbunătățește calitatea apei și ciclul de viață al membranei.
Sisteme standard
Sistemele de osmoză inversă cu o gamă largă pot fi adaptate pentru aproape fiecare sistem de curățare sau filtrare din gama noastră de produse.
Date tehnice
Nr.DescriereBazin buffer (litri)Productie pe oră (litri)
1000550Demi Anmasi RO 401 + Unisoft1000180
1000644Demi Anmasi Uniro 400S x 90202100400
1000860Demi ANmasi Uniro 800S x90352100800