Beneficiile filtrarii sunt pentru buget si mediul inconjurator

Sistemele de filtrare sunt considerate adesea o investiție plăcută. Și dacă vă gândiți la costuri de operare mai mici, la un mediu de lucru îmbunătățit și la un CSR mai bun, acest lucru ar putea fi adevărat. Dar dacă, la fel ca majoritatea, considerați că este necesar, trebuie să vă gândiți să instalați un sistem de filtrare care să vă completeze echipamentul de curățare existent.

Sisteme filtrare fluide

Un sistem de filtrare adecvat și bine proiectat va elimina murdăria și reziduurile din lubrifianții dumneavoastră și va procesa fluidele permițând ca acestea să fie reciclate din nou și din nou fără a deteriora sculele și alte echipamente de producție. Aceasta implică o serie de avantaje atât economice cât și de siguranță.
 

Filtrarea și reciclarea lubrifianților și a fluidelor de proces vor reduce în mod evident costurile pentru lichide noi, precum și pentru eliminare. De asemenea, reduce costurile pentru întreținerea și înlocuirea sculelor și a altor echipamente de producție care sunt supuse uzurii atunci când intră în contact cu fluide care conțin, de exemplu, șpan de metal, particule magnetice și grafit.

Sistemele de filtrare sunt, de asemenea, disponibile pentru a îndepărta uleiul și lubrifiantul din apă, împiedicând dezvoltarea bacteriilor și eliminarea prafului, a părului, a vopselei, a rășinilor și a altor particule dure.

Sistemul de filtrare este un sistem cu circuit închis care adaugă doar la avantajele menționate mai sus. Siguranța și mediul de lucru sunt îmbunătățite dramatic deoarece muncitorii nu mai trebuie să manipuleze și să reîncarce fluidele manual în mod constant. Aceasta reduce, de asemenea, orele de lucru necesare pentru reumplerea manuală a fluidelor. În plus, fluidele de filtrare vor contribui în mod pozitiv la profilul de mediu al afacerii dumneavoastră

Un sistem de filtrare este potrivit pentru majoritatea industriilor care utilizează lubrifianți, fluide de proces și echipament de curățare de precizie. De la magazinele de scule la cele alimentare și medicale. La Anmasi, nu numai că proiectăm și livrăm sisteme personalizate de filtrare. Fabricăm, de asemenea, filtre proprii, inclusiv filtrele noastre unice de plastic, care pot fi utilizate pentru filtrarea acizilor și a apei sărate.

Un sistem de filtrare adaugă valoare afacerii dumneavoastră prin:
  • reducerea costurilor pentru reumplerea și eliminarea lubrifianților și a fluidelor de proces
  • prelungirea duratei de viața a sculelor și a altor echipamente datorită uzurii mai mici
  • reducerea manipulării manuale a substanțelor chimice și a altor fluide periculoase
  • reducerea orelor de lucru necesare pentru reumplerea manuală a fluidelor
  • îmbunătățirea profilului de mediu general al afacerii dumneavoastră.
Pentru a invata mai multe, te rugam sa ne contactezi la
bb@anmasi.ro or +40 737 624 882
Șpan metalic
Filtru cu banda filtrare lichide proces debite mari

Sistemele de filtrare îndepărtează așchii de metal și plastic pentru a îmbunătăți ciclul de viață al apei de proces și al sculelor de prelucrare.

Ulei si grăsimi
Separator mecanic ulei rezidual ape proces

Separă eficient uleiul și grăsimea demulsifiantă pentru a îmbunătăți ciclul de viață al apei de proces și a preveni creșterea bacteriilor.

Particule metalice și grafit

Sistemele de filtrare pot fi echipate cu separator magnetic pentru a îndepărta grafitul, oxizii de fier și alte particule magnetice din apa de proces.

Contaminare generală

Praful, părul, vopseaua, rășinile și alte particule dure etc. pot fi îndepărtate în sistemele noastre de filtrare care pot fi filtrate până la 5 microni.