SISTEM DE CURĂȚARE PENTRU LICHIDE EXPLOZIVE

Soluția pentru lichide explozive cu un punct de aprindere scăzut, în care siguranța și funcționalitatea reprezintă prioritatea dvs. principală

Sistem de spalare piese ATEX

În unele cazuri, aplicația înseamnă că trebuie să folosim solvenți cu un punct de aprindere mai mic de 60 ° C, care impune cerințe foarte stricte asupra sistemului de curățare. În calitate de companie, de multe ori doriți să evitați acest lucru, deoarece plasează unele cerințe extraordinare atât pentru echipamente, manipulare, depozitare și angajați.

Dar acest lucru nu este întotdeauna posibil deoarece unele sarcini pot fi rezolvate numai cu solvenți sau alcooli care formează o atmosferă explozivă atunci când se evaporă. Acestea pot fi izopropanol, acetonă sau alte lichide inflamabile și sunt cele mai des folosite în tipărirea 3D și industria farmaceutică.

Deoarece acest tip de sistem de curățare este o necesitate pentru rezolvarea mai multor sarcini în industrie, ne-am specializat în furnizarea acestui tip de echipamente, în care siguranța este esențială pentru a respecta legislația aplicabilă și pentru a vă asigura angajaților cel mai bun mediu de lucru în timpul funcționării zilnice.

Acest lucru impune cerințe mari în ceea ce privește documentația, instalarea echipamentului și instruirea personalului cu care suntem de asemenea de ajutor, așa că îți suntem la dispoziție și asigurăm un mediu de lucru sigur, precum și piesecurate.

Acest tip de sistem de spălare este livrat cu curățare, clătire și uscare cu ultrasunete atât ca soluție standard, cât și ca soluție specială, în funcție de sarcină și este proiectat ca un sistem modular de bazine, în care piesele sunt spălate în coșuri. Soluția este, de asemenea, complet automată, în cazul în care un portal mută coșurile între fiecare modul, iar operatorul trebuie să recupereze și să aducă coșurile.

Aplicatii

Ulei si lubrifianti

Am livrat o gama larga de diferite sisteme de curatare industriale pentru a elimina uleiurile si lubrifiantii de pe piesele prelucrate cu masini CNC si diverse componente de intretinere. Putem curata aproape orice suprafata din metal, plastic, sticla etc.

Tipul de echipament industrial de curatare, depinde de nevoile specifice ale clientului.

Rugina si coroziune

Eliminam efectiv coroziunea folosind chimicalele noastre neutre de curatare pe baza de apa combinat cu masinile de spalat cu ultrasunete, care se pot fabrica in mai multe module (spalare, clatire, uscare piese, etc).

Aceasta solutie elimina atat rugina veche, cat si pe cea noua de pe componentele de intretinere, etc. Soluția este foarte ecologica si eficienta.

Vopsea si lac

Avem o mare expertiza in eliminarea vopselei sau a lacurilor de la o mare varietate de piese. De obicei eliminam vopseaua de pe carlige, armaturi, pompe, pistoale de vopsire si duze.

Solutiile noastre pot elimina atat vopsea lichida, cat si pe cea intarita si se folosesc in principal cu masini de spalat cu ultrasunete.

Rasini epoxidice

Avem o mare expertiza in indepartarea rasinilor epoxidice din componente, care, in unele cazuri, poate fi o munca grea, in functie de tipul de epoxidic.

Cheia pentru indepartarea epoxidica in mod eficient, este folosind chimicalele de curatire corespunzatoare cat si folosirea unei masini de spalat cu ultrasunete special conceputa pentru tipul de piese de curatat.

Print 3D: SLA, FDM, Polyjet

Avem o vasta cunoastere in curatarea cu ultrasunete a componentelor dupa printarea 3D si oferim atat solutii standard cat si personalizate pentru aplicatie.

Avem o gama completa de masini de curatat si de produse chimice de curatare pe baza de apa pentru indepartarea materialelor epoxidice si a materialelor de suport.

Piese din cauciuc

Producem masini de spalat piese din cauciuc pentru aplicatiile din medicina, industria alimentara si industria metalurgica.

Fiecare masina este personalizata pentru clienti ca sa indeplineasca cerintele specifice oricarei aplicatii. Masinile pot fi fabricate in mai multe module, fiecare modul reprezentand o etapa de spalare, clatire, uscare, etc.

Debavurare termica

Avem o vasta experienta in curatarea componentelor mari si mici dupa debavurarea termica. In timpul procesului de debavurare, se formeaza un strat de oxid pe componente care trebuie indepartate in procesul de productie.

Acest strat este indepartat cel mai eficient folosind un sistem de curatare cu ultrasunete si substante chimice specializate.

Taiere cu fir

Curatarea eficienta a pieselor dupa taierea cu fir, indepartand stratul de suprafata dupa proces si ajungand la suprafata metalica originala de de la inceputul procesului.

Procesul de curatare este efectuat eficient cu ajutorul curatarii cu ultrasunete si a unui produs special de curatare pentru acest scop.