SEPARATOR MAGNETIC

Separatorul nostru magnetic pentru îndepărtarea oxidului de fier, a grafitului și a particulelor magnetice din lichidele de proces, uleiurile și lubrifianții de răcire. Acesta este produs în Danemarca și este oferit în trei dimensiuni, în funcție de nevoile dvs.

Separator magnetic

Separator magnetic compact care este ușor de integrat în echipamentul existent și este utilizat în principal pentru montarea pe un filtru cu banda pentru filtrarea lichidelor de proces.

Acest separator magnetic vine cu un magnet foarte puternic și o suprafață mare, ceea ce îl face extrem de eficient în îndepărtarea particulelor metalice. Separatorul cu magnet poate fi oferit la cerere într-o ediție specială care poate fi utilizată pentru lichide acide și corozive.

Acesta este standard în oțel inoxidabil, inclusiv tavă de lichide și mizerii, find gata pentru instalare.

Separator magnetic ape proces indepartare particule metalice

Aplicații:

 • Lubrifianți
 • Fluide proces
 • Uleiuri
 • Tratare ape uzate

Industriile unde se folosesc

 • Tratarea apelor reziduale
  Sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea apelor reziduale în sectorul comunal și sunt adesea puse în aplicare în liniile de tratare a apelor reziduale ca o parte semnificativă a procesului de pre-filtrare a particulelor grosiere.
 • Reciclarea apelor de proces
  Este important ca instalațiile mari de producție să aibă o reciclare eficientă a fluidelor de proces, pentru a reduce costurile și pentru a îmbunătăți fiabilitatea proceselor, iar sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă în industria farmaceutică și alimentară.
 • Industria metalurgica
  Îndepărtează eficient șpanul metalic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Este posibil să se filtreze atât uleiurile, cât și lubrifianții pe bază de apă.
 • Industria maselor plastice
  Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.
Caracteristici
Dispozitiv de distribuire a fluidelor
Separatorul magnetic include distribuitor pentru distribuirea uniformă a lichidului care asigură cel mai bun rezultat.
Construcție din oțel inoxidabil
Separatorul cu magnet este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce îl face unic și, în același timp, îl putem adapta ușor pentru a lucra cu acid.

Suprafață magnetică mare
Designul înseamnă că avem o suprafață magnetică mare care îmbunătățește filtrarea.
CE - Directiva europeană privind mașinile
Separatorul magnetic este produs în Danemarca în conformitate cu directiva privind mașinile europene.
Date tehnice
ModelCoolantOilWidthWeight
MS-100100 l/min80 l/min171 mm55,2 kg
MS-200200 l/min160 l/min276 mm70,6 kg
MS-300300 l/min240 l/min381 mm86 kg
MS-400400 l/min320 l/min486 mm101,4 kg
MS-500500 l/min400 l/min591 mm116,8 kg
MS-600600 l/min480 l/min696 mm132,2 kg
MS-700700 l/min560 l/min801 mm147,6 kg
MS-800800 l/min640 l/min9,6 mm163 kg