MASINI DE SPALAT PIESE CU BANDA DE TRANSPORT

Solutii la cheie pentru sisteme de spalat automate pentru serii mari de piese

Banda transportoare

Acest tip de sistem de curățare sunt de obicei utilizate descentralizat în producție pentru a spăla piesele continuu direct în linia de producție, astfel încât să se evite manipularea părților între centrele de prelucrare și sistemele de curățare. Acest lucru este relevant în special pentru producția în masă a pieselor uniforme în conexiune cu metode de perforare, de frezare și de producție similare.

Mașinile de spălat pot fi folosite atât pentru spălarea între diferite etape ale producției, în cazul în care procesele de producție ulterioare necesită curățarea pieselor, fie o curățare finală înainte de ambalarea sau controlul calității pieselor.

Toate sistemele noastre de curățare cu bandă de transport sunt oferite cu spălare prin pulverizare, clătire și uscare în funcție de sarcină și pot fi oferite cu o gamă largă de opțiuni suplimentare, cum ar fi sistemele de filtrare. Avem două tipuri de benzi de transport sau transportoare, care se găsesc în această categorie în care procesul de spălare este în esență același, dar manipularea pieselor în sine este diferită:

Beltline este o mașină de spălat cu bandă robustă, cu spălare prin pulverizare, în care piesele sunt așezate pe o bandă, pe un lanț sau o piesă de fixare în timpul procesului de curățare, în funcție de cerințe. Acest sistem de curățare este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piese și manevrabilitatea este ușoară în timpul procesului de curățare. Beltline este, de asemenea, oferită cu curățare cu ultrasunete dacă este necesar pentru curățarea părților complexe.

Drumline este mașina noastră robustă de spălare cu tambur, cu spălare prin pulverizare, în care piesele se deplasează într-un tambur, care este de obicei alimentat direct de la centrele de prelucrare. Sistemul de curățare este oferit atât cu tambur inoxidabil, tambur de plastic, cât și cu tambur special, în funcție de cerințe. O mașină de spălat cu tambur se distinge prin faptul că poate spăla un volum mare de piese, dar gama de piese potrivite pentru o mașină de spălat tambur este mai limitată.

Dacă doriți să aflați mai multe despre sistemele noastre de curățare cu bandă transportoare și cu tambur, atunci va să ne contactați pentru informații suplimentare.

Aplicatii

Ulei si lubrifianti

Am livrat o gama larga de diferite sisteme de curatare industriale pentru a elimina uleiurile si lubrifiantii de pe piesele prelucrate cu masini CNC si diverse componente de intretinere. Putem curata aproape orice suprafata din metal, plastic, sticla etc.

Tipul de echipament industrial de curatare, depinde de nevoile specifice ale clientului.

Rugina si coroziune

Eliminam efectiv coroziunea folosind chimicalele noastre neutre de curatare pe baza de apa combinat cu masinile de spalat cu ultrasunete, care se pot fabrica in mai multe module (spalare, clatire, uscare piese, etc).

Aceasta solutie elimina atat rugina veche, cat si pe cea noua de pe componentele de intretinere, etc. Soluția este foarte ecologica si eficienta.

Vopsea si lac

Avem o mare expertiza in eliminarea vopselei sau a lacurilor de la o mare varietate de piese. De obicei eliminam vopseaua de pe carlige, armaturi, pompe, pistoale de vopsire si duze.

Solutiile noastre pot elimina atat vopsea lichida, cat si pe cea intarita si se folosesc in principal cu masini de spalat cu ultrasunete.

Rasini epoxidice

Avem o mare expertiza in indepartarea rasinilor epoxidice din componente, care, in unele cazuri, poate fi o munca grea, in functie de tipul de epoxidic.

Cheia pentru indepartarea epoxidica in mod eficient, este folosind chimicalele de curatire corespunzatoare cat si folosirea unei masini de spalat cu ultrasunete special conceputa pentru tipul de piese de curatat.

Print 3D: SLA, FDM, Polyjet

Avem o vasta cunoastere in curatarea cu ultrasunete a componentelor dupa printarea 3D si oferim atat solutii standard cat si personalizate pentru aplicatie.

Avem o gama completa de masini de curatat si de produse chimice de curatare pe baza de apa pentru indepartarea materialelor epoxidice si a materialelor de suport.

Piese din cauciuc

Producem masini de spalat piese din cauciuc pentru aplicatiile din medicina, industria alimentara si industria metalurgica.

Fiecare masina este personalizata pentru clienti ca sa indeplineasca cerintele specifice oricarei aplicatii. Masinile pot fi fabricate in mai multe module, fiecare modul reprezentand o etapa de spalare, clatire, uscare, etc.

Debavurare termica

Avem o vasta experienta in curatarea componentelor mari si mici dupa debavurarea termica. In timpul procesului de debavurare, se formeaza un strat de oxid pe componente care trebuie indepartate in procesul de productie.

Acest strat este indepartat cel mai eficient folosind un sistem de curatare cu ultrasunete si substante chimice specializate.

Taiere cu fir

Curatarea eficienta a pieselor dupa taierea cu fir, indepartand stratul de suprafata dupa proces si ajungand la suprafata metalica originala de de la inceputul procesului.

Procesul de curatare este efectuat eficient cu ajutorul curatarii cu ultrasunete si a unui produs special de curatare pentru acest scop.

MASINI DE SPALAT CU BANDA TRANSPORTOARE
COMPLET AUTOMATA PENTRU VOLUM MARE DE PIESE

Sistemul de spalare prin pulverizare Drumline este proiectat pentru curatarea unor cantitati mari de piese si este foarte eficient datorita rotirii pieselor din interiorul masinii, acestea fiind spalate pe toate partile.

Module disponibile:
– Spalare prin pulverizare
– Clatire prin pulverizare
– Uscare cu aer cald