CONEXIUNI MAȘINI SISTEME CENTRALIZATE DE FILTRARE

Aceasta este o parte esențială a sistemului de filtrare centralizat, deoarece de ce să investiți într-un sistem de filtrare de clasă mondială dacă nu reușești să transporți toți contaminanții care poluează lichidul de proces prin sistemul de filtrare?

Conexiuni sistem centralizat

Este foarte important să se ia în considerare tipul conexiunii mașinii la instalarea unui sistem de filtrare, deoarece această parte este la fel de importantă ca și sistemul de filtrare, iar instalarea trebuie efectuată de profesioniști instruiți pentru a evita problemele cu eficiența.

Anmasi fabrică și instalează două tipuri de conexiuni pentru mașină, care sunt utilizate în funcție de aplicația clientului și economie.

Primul tip este conexiunea externă de înaltă performanță cu pompă reglată în funcție de frecvență, rezervor cu autocurățare din oțel inoxidabil și senzor de nivel.

Cel de-al doilea tip este conexiunea noastră economică integrată, care este plasată într-un mic container direct în interiorul lichidelor de proces.

Specialiștii noștri tehnici sunt cei care, în dialogul cu clientul, determină soluția cea mai potrivită, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi nivelul de contaminare, presiunea pompei, volumul și spațiul.

Industriile unde se folosesc

 • Tratarea apelor reziduale
  Sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea apelor reziduale în sectorul comunal și sunt adesea puse în aplicare în liniile de tratare a apelor reziduale ca o parte semnificativă a procesului de pre-filtrare a particulelor grosiere.
 • Prelucrarea metalelor
  Strunjirea, frezarea, ștanțarea și alte procese de prelucrare în industria metalică utilizează acest sistem de curățare cu mare succes pentru a curăța uleiurile, grăsimile, lubrifianții, așchii metalice etc.
 • Industria metalurgica
  Îndepărtează eficient șpanul metalic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Este posibil să se filtreze atât uleiurile, cât și lubrifianții pe bază de apă.
 • Industria maselor plastice
  Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.
Caracteristici
Ușor de instalat
Conexiunile noastre la mașini sunt concepute pentru a fi implementate aproape oriunde.
Experți de top
Profesioniștii noștri cu înaltă calificare vă vor ajuta să vă instalați sistemul, sau să se ocupe de instalare, în funcție de dorințele dumneavoastră

Soluție universală
Racordurile mașinii sunt concepute pentru a manipula șpan de metal și plastic, particule, murdăria generală, uleiul etc.
Controlul debitului
Vă ajutăm să determinați debitul corect și să ajustați conexiunea la aplicația dvs.
Date tehnice

Conexiunea mașinii CA

 • Potrivit pentru sistemele de înaltă presiune
 • Unitate de pompare externă cu frecvență reglată
 • Panou electric, inclusiv alarme
 • Potrivit pentru fluide de proces foarte contaminate
 • Manipulează o cantitate mare de așchii de metal

Conexiunea mașinii DIR

 • Soluție compactă și fiabilă
 • Cel mai bun pentru centrele de prelucrare de dimensiuni mici și mijlocii
 • Soluție economică potrivită pentru majoritatea aplicațiilor
 • Potrivit pentru fluide de proces contaminate