CHIMICALE CURĂȚARE PIESE

Specialistul dvs. în produse chimice durabile de înaltă performanță pentru curățare de precizie.

Îndepărtare rugină

Produse chimice de înaltă performanță concepute pentru sisteme industriale de curățare.

Acizii periculoși nu mai sunt necesari pentru a îndepărta rugina. Soluția noastra pentru curățarea de rugină este blândă și neutră și poate fi manipulată chiar și fără a purta mănuși de protecție.

De asemenea, este folosită pentru a elimina depozitele de funingine și negreala din piesele dvs. în interval de 30-180 de secunde.

Datorită faptului că acest reziduu de rugină este atât de delicat, echipamentul adecvat de curățare este absolut esențial.

De ce sa folosesti produsele noastre?

  • Proiectate pentru sisteme de curățare automate
  • Produsele biodegradabile de mediu
  • Proces de curățare personalizat cu substanțe chimice de curățare ANMASI
  • Consum scăzut de chimicale și temperatură scăzută de folosire

Industriile unde se folosesc

  • Prelucrarea metalelor
    Strunjirea, frezarea, ștanțarea și alte procese de prelucrare în industria metalică utilizează acest sistem de curățare cu mare succes pentru a curăța uleiurile, grăsimile, lubrifianții, așchii metalice etc.
  • Industria maselor plastice
    Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.
Caracteristici
Calitate
Dar cea mai importantă parte este că nu suntem aici pentru a vă vinde produse chimice. Suntem aici pentru a vă asigura că folosiți cele corecte cu sistemele noastre de curățare pentru a vă asigura cea mai bună calitate de curățare și cel mai mic consum.
Concentrare
Practic, este vorba despre concentrarea asupra procesului în loc de concentrarea pe produs, deoarece privim sistemele chimice și de curățare ca o singură entitate asociată.
Date tehnice
No.ProdusDescriereFierInoxAluminiuAlamăCupruPlasticTemp.Valoare pHDiluțieFișa tehnică
1000121Curatech TS 766Solutie neutră indepartare ruginăXXX40 – 55°C6.910 – 20 %DOWNLOAD
1000308Curatech TA 150Foarte alcalinăXX50 – 70°C13.55 – 10 %