SISTEME FILTRARE LICHIDE PROCES

Sisteme de înaltă calitate pentru întreținerea și curățarea fluidelor de proces și a lubrifianților.

Carcase de filtrare

Oferim o gamă largă de carcase pentru filtre, fabricate din oțel inoxidabil pentru ambele ambele solutii, saci de filtrare sau cartușe.

Carcasele filtrului sunt construite conform standardelor industriale generale și pot fi oferite inclusiv pompe de filtrare. Partea principală a carcasei filtrului este utilizată în sistemele de curățare și filtrare pentru tratarea lichidelor de proces.

Industriile unde se folosesc

 • Tratarea apelor reziduale
  Sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă pentru tratarea apelor reziduale în sectorul comunal și sunt adesea puse în aplicare în liniile de tratare a apelor reziduale ca o parte semnificativă a procesului de pre-filtrare a particulelor grosiere.
 • Reciclarea apelor de proces
  Este important ca instalațiile mari de producție să aibă o reciclare eficientă a fluidelor de proces, pentru a reduce costurile și pentru a îmbunătăți fiabilitatea proceselor, iar sistemele de filtrare sunt utilizate pe scară largă în industria farmaceutică și alimentară.
 • Industria metalurgica
  Îndepărtează eficient șpanul metalic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Este posibil să se filtreze atât uleiurile, cât și lubrifianții pe bază de apă.
 • Industria maselor plastice
  Îndepărtează eficient șpanul de plastic, uleiurile și contaminanții din fluidele de proces folosite în centrele de prelucrare. Folosim sisteme special concepute pentru manipularea reziduurilor de plastic, ceea ce este foarte important pentru a asigura filtrarea de înaltă calitate.
Caracteristici
Construcție din oțel inoxidabil 100%
Fabricat din oțel inoxidabil atat 304 cât și 316 L.
CE - Directiva europeana privind masinile
Carcasele de filtrare sunt fabricate în conformitate cu directiva Europeană privind utilajele.

Optiuni extra disponibile
Oferim o gamă largă de opțiuni suplimentare, cum ar fi măsurare presiune diferențială pompe, magneți pentru particule metalice etc.
Standarde industriale
Carcasele de filtrare sunt produse în conformitate cu standardele industriale generale, ceea ce înseamnă că sacii filtrare și cartușele sunt disponibile în întreaga lume.

Manometru
Toate carcasele filtrului pot fi livrate cu manometre pentru măsurarea presiunii în interiorul carcasei filtrului.
Date tehnice
Nr.NumeDescriereMaterialFiltru
1000066Anmasi P04Carcasa filtrare cu manometruAISI 304/316 LSac – Ø100×380 mm
1000067Anmasi P01Carcasa filtrare cu manometruAISI 304/316 LSac – Ø180×430 mm
1000068Anmasi P02Carcasa filtrare cu manometruAISI 304/316 LSac – Ø180×810 mm
6000007Anmasi TWP-4250Carcasă din oțel inoxidabil electro-lustruit pregătit pentru presiune diferențialăAISI 316Sac – Ø180×810 mm
6000009Anmasi PWL-1Carcasa de filtrare pentru cartușe 7/8″AISI 304/316 LCartuse – Ø64×254 mm