MASINI PERSONALIZATE

Folosim anii de experiență și cunoștințe ample despre tehnologia de spălare, chimie și procesele de curățare pentru a vă asigura soluția cea mai profitabilă și mai durabilă pentru dumneavoastră.

Beltline - curatare matrite

Flexibilitate, inginerie de clasă mondială și livrarea rapidă au dus la fabricarea a două sisteme de curățare pentru una dintre cele mai mari companii de automobile din întreaga lume, iar sistemele de curățare au fost livrate conform cerințelor clienților în doar 16 săptămâni de la comandă.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Clientul căuta un sistem de curățare cu volum mare care să combine curățarea cu ultrasunete și spălarea prin pulverizare pentru matrițele de ștanțare folosite la fabricile din Olanda și Vietnam.

Matrițele de ștanțare în sine au venit în două părți, care aveau o greutate totală de aproximativ 200 kg și erau foarte sensibile datorită procesului de ștanțare de înaltă precizie, în al doilea rând volumele ridicate de producție însemnau că trebuie să curățăm o matriță la fiecare 20 de minute la fabrica care produce componente non stop.

Deoarece clientul nu numai că era in căutarea uni sistem de curățare, ci și sa concentrat foarte mult pe manevrarea ergonomică a pieselor, proiectul sa dezvoltat curând nu numai în ceea ce privește curățarea, pasivizarea și uscarea, ci și modul în care transportăm aceste componente sensibile în cel mai ergonomic mod înainte și înapoi în interiorul magaziei de scule.

In urma acestor cerinte, am conceput un sistem de curățare adaptat, care include atât un sistem complet de transport din oțel inoxidabil între mesele de lucru cât și un demagnetizator pentru matrițele de ștanțare înainte de curățare pentru a îndepărta așchii de metal.

În afară de aceasta am dezvoltat niște tăvi special amenajate pentru așezarea matrițelor în timpul transportului și curățării pentru manipularea ergonomică și transportul sensibil.

Desenele și imaginile sistemului de curățare pot fi găsite mai sus, din cauza restricțiilor, nu avem permisiunea de a afișa imagini ale sistemului de curățare de la uzina de producție a clientului.

Industriile unde se folosesc

  • Prelucrarea metalelor
    Strunjirea, frezarea, ștanțarea și alte procese de prelucrare în industria metalică utilizează acest sistem de curățare cu mare succes pentru a curăța uleiurile, grăsimile, lubrifianții, așchii metalice etc.
  • Industria automotive
    Acest sistem de curățare este foarte popular pentru aplicațiile din industria automobilelor și este potrivit pentru producție de serie mare sau serie mică.
  • Industria aerospatiala
    Asemănător cu industria automobilelor, industria aerospațială solicită curățarea de precizie pentru diferite componente. Pentru aceste cerințe, sistemul de curățare este cea mai comună soluție în funcție de aplicație.
Caracteristici
Pulverizare si curățare cu ultrasunete
Proces de curățare personalizat care combină mai multe tehnologii pentru a obține cel mai bun rezultat de curățare
Volum mare
Instrumente de ștanțare cu o greutate de 200 kg la fiecare 15 minute, intr-un proces de productie non stop.

Livrare rapida
Datorită organizării noastre flexibile am reușit să fabricăm sistemul în doar 16 săptămâni, pentru a satisface cerințele clienților.
Manipularea și transportul
Proiect care include mai multe părți, cum ar fi sistemul transportor, sistemul de curățare, modulul de uscare, tăvile de transport și demagnetizatorul integrat.
Date tehnice