MASINI PERSONALIZATE

Folosim anii de experiență și cunoștințe ample despre tehnologia de spălare, chimie și procesele de curățare pentru a vă asigura soluția cea mai profitabilă și mai durabilă pentru dumneavoastră.

Beltline - profile metalice

Înțelegerea clienților și anii de dialog au avut ca rezultat fabricarea unui sistem de curățare industrială la scară largă pentru o companie rusă producătoare de profile din oțel extrudat pentru industria automobilelor.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Clientul ne-a abordat la o expoziție în Germania fiind în căutarea unui sistem de curățare pentru profilele din oțel extrudat după fabricare unde au fost contaminate cu ulei, deoarece mai mulți clienți au solicitat companiei să furnizeze componente curate.

Curățarea și pasivarea pieselor în sine nu a fost o provocare în acest caz ci, în schimb, volumul mare și manipularea pieselor prin mașina de spălat, ceea ce a făcut ca acesta să fie un proiect complex chiar și pentru companiile cele mai experimentate asa cum suntem și noi.

Deoarece sistemul însuși trebuia să curățe profiluri de oțel extrudate cu aproximativ 6-8 geometrii diferite și lungimi variind între 1,0 – 6,0 metri.

În al doilea rând, am vorbit despre volume de aproximativ 6.000 – 8.000 kg pe oră care trebuia să fie manipulată, curățată, pasivată și uscată într-o perioadă scurtă de timp.

După ce am convenit cu clientul asupra procesului, am început proiectarea sistemului care ar deveni un sistem de curățare cu un transportor cu lanț bazat pe sistemele BELTLINE, dar la o scară mult mai mare.

Proiectarea, producția și instalarea au durat mai puțin de un an, iar sistemul de curățare a fost instalat fără probleme în Rusia.

In doar 5 zile mașina a fost pusă în funcțiune, iar aceasta nu a avut probleme de functionare de atunci.

Desenul și imaginile sistemului de curățare instalat pot fi găsite în galeria foto de mai sus și vă invităm să ne contactați pentru mai multe informații despre sistemele de curățare de mari dimensiuni.

Industriile unde se folosesc

  • Prelucrarea metalelor
    Strunjirea, frezarea, ștanțarea și alte procese de prelucrare în industria metalică utilizează acest sistem de curățare cu mare succes pentru a curăța uleiurile, grăsimile, lubrifianții, așchii metalice etc.
  • Industria automotive
    Acest sistem de curățare este foarte popular pentru aplicațiile din industria automobilelor și este potrivit pentru producție de serie mare sau serie mică.
  • Industria aerospatiala
    Asemănător cu industria automobilelor, industria aerospațială solicită curățarea de precizie pentru diferite componente. Pentru aceste cerințe, sistemul de curățare este cea mai comună soluție în funcție de aplicație.
Caracteristici
Sistem de curatare cu dimensiuni mari
Suprafața ocupata de sistemul de curățare a fost mai mare de 120 m2 după instalare.
Volum mare
Curăță mai mult de 6.000 kg de oțel pe oră

Proces automat
Curățarea, pasivarea și uscarea pieselor în câteva minute
Sistem universal
Cu mai mult de 6 geometrii diferite, grosime și lungimi diferite, sistemul de curățare trebuia să fie foarte universal
Date tehnice