Filiala din Germania trebuie sa creasca in continuare exporturile

Anmasi și KSN Industri au stabilit luna trecută o filială în Germania, unde au fost închiriate unele clădiri renovate și au angajat un Manager de Vânzări pentru a se ocupa de piața germană.

Motivul pentru aceasta este exportul din ce în ce mai mare către Germania și dorința de a crește în continuare cota de piață prin apropierea de piață, oferind astfel un serviciu mai bun prin prezența locală.

Cooperarea

Piața din Germania este semnificativ mai mare decât în Danemarca și, mai ales, industria auto mare este foarte interesantă atât pentru Anmasi, cât și pentru KSN Industri, care produc sisteme de curățare de diferite tipuri. Această nouă cooperare în Germania se va aplica și în Danemarca pe termen lung. Unde vor colabora la producție, ceea ce înseamnă că KSN Industri va produce în viitor toate mașinile de curățat tamburi și benzi transportoare pentru piața daneză și germană, precum și alte țări.

Anmasi va continua producția de sisteme de curățare cu ultrasunete, sisteme de filtrare și separatoare de ulei. În plus, Anmasi servește ca o companie de vânzări și service care oferă soluții în cadrul sistemelor de curățare și a instalațiilor de filtrare pentru Danemarca, Germania și restul lumii.

Pornind puternic

Companiile participă la târgul Euroblech din Hanovra, unde prezintă mai multe tipuri de sisteme de curățare și filtrare prin noua filială. În plus, ambele companii s-au înscris deja pentru mai multe târguri în Germania în 2017, dar și în Danemarca, unde se întâlnesc cu întreaga lor gamă de produse la târgul VTM și la Târgul Industrial din Herning.

Strategie

Scopul noii filiale Anmasi GmbH este să investească puternic pe piața germană, astfel încât prin cooperarea noastră să avem o poziție puternică pe piață, ca și în Danemarca.

În plus, competențele în domeniul vânzărilor, marketingului, instalațiilor de curățare cu ultrasunete și filtrare de la Anmasi, combinate cu competențele KSN Industri în domeniul mașinilor de curățat tamburi și benzi transportoare, speciale, automatizări și roboți, astfel încât să putem oferi soluții simple și complexe

Prin urmare, prin colaborare vom dezvolta soluții care nu numai că vor dezvolta noi piețe, ci vor provoca, de asemenea, soluțiile și tehnologiile deja existente în industrie.

Procesul este deja în curs de desfășurare

Toate acestea funcționează deja la viteză maximă, iar Anmasi a vândut deja primele patru instalații de curățare unei mari companii germane, care va fi livrată în următoarele șase luni fabricilor din Polonia, China și Germania. Aceste instalații au fost produse anterior de Anmasi, dar această sarcină a fost acum preluată de KSN Industri, care are mulți ani de experiență în acest tip de sistem de curățare.

În plus, există mai multe proiecte care se așteaptă să apară în următoarele șase luni.