ENVOTHERM SOLUTION se mută în noi facilități de producție.

ENVOTHERM SOLUTION se mută în noi facilități de producție.

Grupul Anmasi a preluat Envotherm A/S în februarie 2022 după falimentul lor. Noul companie, Envotherm Solution A/S, acum a petrecut 2 ani rezolvând producția și livrarea de sisteme noi după faliment.

Este natural să dureze timp pentru a reconstrui încrederea cu clienții existenți și cu proiectele care erau în lucru după un faliment, dar de fapt au reușit în mare măsură. Anmasi a folosit, de asemenea, know-how-ul și experiența sa pentru a simplifica producția în serie a plantelor de evaporare, îmbunătățind competitivitatea prin achiziții mai bune și montaj mai eficient. Plantele de evaporare Envotherm sunt și erau printre cele mai eficiente plante de pe piață cu un consum redus de energie și o eficiență similar de înaltă. Aceștia au dezvoltat și au reușit cu asta timp de peste 30 de ani.

Ca următor pas în procesul de îmbunătățire a viitorului Envotherm, se mută de la adresa lor în spații închiriate în Vojens la spații complet noi de 1000 m² într-o extindere la sediul actual al Anmasi în Grindsted. Pentru următoarele 2 săptămâni, întregul setup cu asamblare, punere în funcțiune și livrare ulterioară către clienți va avea loc de la Thorsvej 240, Grindsted, și foștii angajați cu mulți ani de experiență se vor reloca la această adresă.

Envotherm se potrivește bine în Grupul Anmasi. Există un interes crescând pentru reutilizarea apelor uzate pentru a obține un profil mai verde în companii astăzi, și Envotherm Solution poate ajuta cu acest lucru alături de celelalte companii din Grupul Anmasi.

Grupul Anmasi construiește, de asemenea, un nou sediu pentru subsidiara sa FILCO ApS în Kjellerup, care va fi finalizat până la sfârșitul lunii martie, unde va avea loc producția de sisteme de filtrare, etc. Spațiile actuale nu pot face față producției și dezvoltării crescute pe care Filco a trecut în ultimii ani.

Grupul Anmasi are filiale în Suedia și Germania, și există o rețea mare de distribuitori în partea rămasă a UE. Grupul Anmasi angajează în prezent un total de 35 de persoane.