Dansk Staalfilter devine parte din grupul ANMASI

A devenit o realitate după vacanța de vară ca firma Dansk Staalfilter, care produce separatoare de ulei, filtre cu bandă și sisteme de filtrare centrală, a devenit acum parte a Anmasi A/S.

Acest lucru s-a întâmplat în legătură cu o schimbare planificată a dreptului de proprietate în care Jan Hedeby Sørensen a cumpărat acțiunile fostului fondator și coproprietar Arnfred Bøvling.

Continuarea creșterii și viitoarea funcționare a companiei va fi realizată de către coproprietarul Mads Bøvling-Kristensen și de către Jan Hedeby Sørensen, care, împreună, vor conduce compania în spiritul potrivit, cu accent pe calitate, inovare și design.
Prima dezvoltare va fi introducerea noului “Mini-curățător” în această primăvară.

Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?

Dansk Staalfilter va continua să funcționeze ca o companie independentă, unde toată proiectarea și producția vor fi efectuate la fabrica din Kjellerup, la Bjerringbro de către Mads Bøvling-Kristensen.

Toate activitățile de vânzare, inclusiv site-ul web, expoziții, reclame, contact și servicii pentru clienți vor fi gestionate de Anmasi A/S în Grindsted, ceea ce înseamnă că toate mașinile furnizate de Industria Daneză a Filtrelor de Oțel vor fi livrate în viitor cu marca Anmasi.

Dezvoltare ulterioară

Prima inițiativă în acest sens este dezvoltarea noului Mini-Cleaner, care va fi introdus în primăvară. Acesta este conceput pentru fabricile cu productie de dimensiuni mici și mijlocii, în care un mic separator de ulei este insuficient, dar în același timp o instalație centrală mai mare este prea mult în comparație cu nevoile clienților.
Acest echipament va fi prezentat pentru prima dată la târgul Metav din Düsseldorf până în Februarie, unde Anmasi este prezent cu un stand de 55 m2.