CATEVA STUDII DE CAZ
DE LA CLIENTII ANMASI
Citeste despre experienta clientilor nostri pentru a intelege ce iti oferim tie ca si client.
Slider

Kyocera Unimerco

Compania

În ultimii ani, Kyocera Unimerco Tooling a fost unul dintre liderii în domeniul producției și vânzării instrumentelor de tăiere pentru toate tipurile de operațiuni de prelucrare a lemnului – inclusiv industriilor bucătăriei, mobilierului, podelei și ferestrelor.

În plus față de programul lor major de instrumente, acestea oferă, de asemenea, produse, optimizarea producției, tehnică de tăiere și prelucrare, precum și o gamă largă de servicii pentru client.
În 2014, o colaborare cu Anmasi a dus la dezvoltarea unei serii de produse de curățare cu ultrasunete, precum și a produselor chimice special dezvoltate pentru industria lemnului.

Motivul cooperării a fost faptul că clienții companiei Kyocera Unimerco au avut probleme în ceea ce privește curățarea uneltelor și problemele legate de coroziune datorită procesului bazat pe apă.

Majoritatea clienților au avut curățare cu pulverizare, care au întâmpinat în mod obișnuit probleme la îndepărtarea rășinilor, în special de la unelte complexe, în timp ce utilizau soluții bazate pe apă care au provocat probleme cu rugina uneltelor.

 

previous arrow
next arrow
Slider
Solutia

Colaborarea cu tehnicienii Kyocera Unimerco Toolings a dus la dezvoltarea unei serii de aparate de curățat cu ultrasunete concepute special pentru acești clienți. În același timp, am dezvoltat, de asemenea, o substanță chimică ecologică bazată pe ulei pentru o curățare optimă și protecție împotriva ruginii instrumentelor.

De aceea, din 2014, am colaborat cu Kyocera Unimerco cu privire la vânzarea de produse de curățare cu ultrasunete Anmasi clienților lor din industria lemnului. Este vorba în special de aparatele de curățat cu ultrasunete medii pentru care nu au fost necesare măsuri de extracție sau alte măsuri de siguranță și de mediu.

Unul dintre beneficiile seriei special dezvoltate este și faptul că procesul de curățare este efectuat la o temperatură de 45°C. Aceasta înseamnă că schimbarea cuțitului pe unelte se poate face imediat după spălare, fără a aștepta răcirea uneltelor.

„Recomandăm mai degrabă un curățător cu ultrasunete, decât o mașină de curățare cu pulverizare tradițională datorită beneficiilor semnificative pe care le are utilizarea uleiului vegetal prietenos cu mediul înconjurător.”
Carsten Nielsen
Specialist de Tăiere a Ferestrelor
Kyocera Unimerco Tooling
Avantaje