CATEVA STUDII DE CAZ
DE LA CLIENTII ANMASI
Citeste despre experienta clientilor nostri pentru a intelege ce iti oferim tie ca si client.
Slider

INSTALAREA ORTLINGHAUS

Proiectul

Anmasi a implementat recent un sistem avansat de spălare la un producător de ambreiaje din Remscheid, Germania. Noul sistem are o capacitate impresionantă de 700 kg și o platformă de încărcare de 1000 x 1000 mm.

Acest sistem inovator este conceput pentru a elimina nevoia de înlocuiri zilnice sau săptămânale a filtrelor, precum și de supraveghere zilnică, datorită sistemului său complet automatizat de filtre, care include filtre magnetice și separatoare de ulei.

Această actualizare a redus timpul de inactivitate pentru clientul Ortlinghaus și a asigurat, de asemenea, o calitate uniformă a spălării zi de zi. Înainte, întreținerea zilnică era o parte inevitabilă a procesului, dar cu noua configurație de la Anmasi, aceasta este acum un lucru al trecutului.

După procesul de spălare, piesele pot fi acum transferate direct la un proces de imersie pentru protecția împotriva ruginii cu ulei, înainte ca ambreiajele valoroase să fie trimise la depozit. Această optimizare a dus la o economie de 1-2 ore de timp operator pe zi în cazul încărcării manuale.

Cu noul sistem de spălare complet automatizat, Ortlinghaus a obținut o îmbunătățire semnificativă a procesului lor de producție, care va avea efecte pozitive pe termen lung asupra eficienței și calității produselor lor.

previous arrow
next arrow
Slider
Avantaje