CATEVA STUDII DE CAZ
DE LA CLIENTII ANMASI
Citeste despre experienta clientilor nostri pentru a intelege ce iti oferim tie ca si client.
Slider

FORMKON 2021

Compania

Formkon A/S este o companie extrem de specializată care livrează în principal prototipuri către clienți internaționali mari, cu industria auto fiind cel mai mare segment al acesteia. Se descrie ca fiind o companie ancorată local, cu o perspectivă internațională asupra desfășurării afacerilor. Aceștia sunt specializați în producția de piese din aluminiu și magneziu, concentrându-se în principal pe producția de prototipuri și serii „zero” în cadrul celor trei metode de fabricație: frezare din blocuri, turnare în ghips și turnare sub presiune.

Compania are 56 de angajați, iar 80% din vânzări se fac pe piețele de export, Germania fiind de departe cel mai mare client.

În martie 2020, Formkon A/S a contactat Anmasi cu scopul de a obține o nouă soluție de spălare pentru articolele lor. După o discuție îndelungată și o analiză a nevoilor, a devenit rapid evident că această sarcină era mai mare decât s-a presupus inițial de către Formkon A/S. La acea vreme, își spălau articolele extrem de complicate într-o mașină de spălat vase mică de la o cafenea și se confruntau cu provocări legate atât de curățenia articolelor, cât și de uscare.

În plus, multe dintre articolele lor deveniseră atât de mari încât pur și simplu nu le puteau spăla în mașină. Cerințele documentate privind curățenia din partea clienților adesea cereau ca articolele să respecte standardele ISO 16232 și VDA 19.1. Prin urmare, sarcina era să înlocuiască echipamentul actual și să îmbunătățească procesul lor de spălare la un nivel superior, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea. În caz contrar, nu ar fi existat niciun motiv să investească.

previous arrow
next arrow
Slider

SOLUȚIA

Soluția pentru provocări a fost un sistem avansat de spălare complet automat de tipul Rotoline de la Anmasi. Acesta este un sistem de spălare de înaltă calitate în care nu se face niciun compromis în ceea ce privește curățenia articolelor. Acest sistem de spălare este caracterizat de rotația articolelor în timpul procesului de spălare, plasate într-un coș sau dispozitiv dedicat.

Articolele pot fi spălate cu pulverizare sau scufundate în mediu de spălare folosind duze Venturi care creează turbulențe în camera de spălare. Pentru a îndeplini cerințele ridicate ale clienților, toate articolele sunt clătite cu apă demineralizată înainte ca procesul de uscare să înceapă.

Pentru a asigura articole complet uscate, acestea sunt uscate la temperaturi peste punctul de fierbere.

ANMASI CA PARTENER

După o căutare de furnizori, Anmasi a fost aleasă ca partener unic pentru acest proiect. Competențele, posibilitatea unei soluții cheie în mână și nivelul de servicii așteptat pe durata operațională a mașinii au fost factori decisivi în selecție. Formkon a avut, de asemenea, o experiență pozitivă în procesul de vânzare, unde Anmasi a fost capabilă să găsească soluții la problemele ridicate de Formkon.

„Ceea ce a fost important pentru noi a fost să găsim un partener în care avem încredere, cu care suntem aproape și care este și priceput. Mai mult, un furnizor care poate oferi mai mult decât doar livrarea unui sistem de spălare, ci și o soluție completă.”

Martin Løgsted
Manager de producție
Formkon A/S
Avantaje