CATEVA STUDII DE CAZ
DE LA CLIENTII ANMASI
Citeste despre experienta clientilor nostri pentru a intelege ce iti oferim tie ca si client.
Slider

Brandt Metalindustri A/S

Compania

Brandt Metalindustri A/S din Galten, Aarhus este o companie modernă și dinamică care furnizează piese turnate și frezate pentru industria maselor plastice și matalurgica.

Compania are aproape 20 de angajați care lucrează zilnic pentru a asigura cele mai bune soluții clienților prin optimizarea continuă și asigurarea calității producției. În legătură cu creșterea companiei și dorința de a optimiza și de a asigura calitatea producției, Brandt Metalindustri A/S a investit, în ultimii ani, atât în echipamente noi, cât și în extinderea producției. Ca urmare, au luat legătura cu Anmasi A/S, care, ca specialist în sisteme industriale de curățare și filtrare, putea oferi companiei o soluție completă de rezolvare a unor probleme din cadrul producției.

Ca rezultat al parcului de mașini în creștere, a existat o provocare cu dezvoltarea bacteriilor în lubrifiant, ceea ce a însemnat că sistemul lor de filtrare central a trebuit înlocuit, deoarece în prezent îndepărtau numai uleiurile și administrau automat lichide pe mașinile individuale de prelucrare.

În plus, clienții lor au solicitat piese curate la livrare, astfel încât atât vopsirea, lipirea, cât și sudarea să fie posibile fără nici o tratare necesară în prealabil. Acest lucru nu a fost posibil astăzi cu echipamentul actual în care produsele au fost spălate.

 

previous arrow
next arrow
Slider
Solutia

Ca urmare, Brandt Metalindustri A/S inițial a ales să investească într-un curățător cu ultrasunete cu clătire și un sistem de uscare cu aer cald pentru a rezolva provocările cu spălarea pieselor. Sistemul de curățare cu ultrasunete Combiline a fost inițial instalat împreună cu substanțele chimice livrate special pentru aceasta sarcină de către Anmasi A/S.

Acest lucru a permis companiei Brandt Metalindustri să furnizeze acum piese curate cu protecție împotriva coroziunii, unde cerințele de curățare permit atât vopsirea și lipirea, cât și sudarea pieselor în momentul livrării, îndeplinind cerințele clienților.

Când compania a terminat implementarea sistemului de curățare cu ultrasunete, care a funcționat așa cum a fost promis, au ales să continue cu o ofertă pentru sistemele centrale de filtrare a lubrifianților din centrele de prelucrare.

Prin urmare, au investit într-un sistem de filtrare Masterclean cu filtru cu bandă hidrostatică, separator și răcitor de ulei pentru filtrarea și răcirea continuă a lubrifiantului, care le-a rezolvat provocările cu dezvoltarea bacteriană și, în același timp, au îndepărtat șpanul metalic din lubrifiant, lucru imposibil cu vechiul lor sistem.

În plus față de furnizarea sistemului de filtrare în sine, Anmasi A/S a furnizat, de asemenea, asamblarea conductelor din oțel inoxidabil în întreaga fabrică pentru circularea și returul lubrifiantului. Așadar, Brandt Metalindustri A/S nu a trebuit să fie responsabilă de instalare și are un singur furnizor atât pentru sistemul de filtrare cât și pentru sistemul de curățare industrială pentru curățarea pieselor.

Brandt Metalindustri

„Unii dintre clienții noștri au vorbit de bine despre Anmasi, iar de la livrare mașinile au lucrat fără probleme și, dacă au aparut unele situatii, au fost rezolvate repede, personal sau prin telefon.”

Johnny Haurum Brandt
Avantaje